Cat 6A

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenConnex Telecom levert een compleet pakket producten voor, onder andere, Cat6A bekabeling. Een bekabelingsoplossing die ruimte biedt voor toekomstige groei en onder alle omstandigheden gewaarborgd is. Category 6A komt tegemoet aan alle hedendaagse vereisten en vormt de basis voor een veelzijdige netwerkinfrastructuur, zoals Gigabit Ethernet-netwerken. Het bekabelingssysteem wordt geleverd in U/UTP-, F/UTP- en S/FTP-uitvoering en is geschikt voor alle EMC-beschermingsniveaus.

Centraal in de Cat 6A-bekabeling staat de RJ45-jack met integrale stofbescherming. De gereedschaps- vrije termination jack staat garant voor optimale betrouwbaarheid en laat zich eenvoudig installeren.

De jack kenmerkt zich door een korte montagetijd. Dankzij de keystone-montage is het materiaalverlies door verspilling bovendien zeer gering, waardoor onnodige kosten worden voorkomen.

De 25 jarige wereldwijde garantie op de werking en de toepassings-zekerheid van haar systemen en producten zijn de basis van duurzaamheid en kwaliteit die wordt geboden door onze producent Corning. Voor installateurs is het mogelijk, na opleiding, als gecertificeerd installateur de netwerken zelfstandig aan te leggen, te meten en te certificeren.

Tot het programma behoren ook gekleurde RJ45-jacks en patchkabels. Met de gekleurde bekabelingscomponenten wordt meer overzicht geboden over de bekabeling, terwijl de kans op een foutieve aansluiting aanzienlijk wordt verminderd. Een uniform kleurgebruik voor afzonderlijke onderdelen van de bekabeling leidt bovendien tot vermindering van de benodigde aansluittijd.

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerken

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *