Data- en Serverkasten

19 inch WAND- en LAN-kasten

Voor een goed gestructureerde bekabeling zijn LAN- en elektronicakasten vitale elementen. Connex Telecom levert een ongekend assortiment verdeel- en LAN-kasten voor iedere omgeving. De producten worden zowel in standaard- als in maatwerkuitvoering geleverd. De behuizingen en schakelkasten worden ingezet voor een breed scala aan telecommunicatie-, elektronica- en computertoepassingen in alle delen van de industrie. Kenmerkend zijn de korte leverings- en servicetijden, waarbij de montage en installatie van behuizingen en 19? LAN-kasten op verzoek van de klant op lokatie door Connex Telecom worden uitgevoerd.

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenTot het assortiment behoort het elektronica- en LAN-cabinet Miracel voor toepassingen met metrische of 19″-componenten. Het cabinet is opgebouwd uit aluminium profielen die onderling met elkaar zijn verbonden door middel van gegoten aluminium hoek-elementen. De profielen zijn zodanig gevormd dat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de kastruimte. Tot 82% van het vloeroppervlak is beschikbaar voor inbouwelektronica-eenheden en kabeldoorvoeringen. Het royale kastvolume draagt verder bij aan een verbeterde klimaat-beheersing in de kast.

Voor zware applicaties is de Miracel CoolTherm leverbaar. Deze serverkast voorziet in een compleet klimatiseringsconcept. Warme lucht die door de hoge ?computerdichtheid? in serverkasten ontstaat, kan zo efficiënt en effectief worden afgevoerd. Aparte klimaatinstallaties worden daarmee overbodig. De Miracel CoolTherm serverkast heeft een koelcapaciteit van maximaal 20 kW.

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenVoor behuizing van LAN’s biedt Connex Telecom onder meer de Smaract; een 19″-behuizing waarvan 82% van het vloeroppervlak beschikbaar is voor inbouwelektronica-eenheden en kabeldoorvoeringen.

De Smaract behuizing leent zich voor alle toepassingen met metrische of 19″-componenten.

De behuizing is van alle zijden goed toegankelijk en levert daardoor een aanzienlijke tijdsbesparing op bij het inbouwen van componenten en het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *