Deurtelefoon en IP toepassingen

Deurtelefoon- en noodoproepcommunicatiesystemen

IP-technologie is in opkomst en wordt tegenwoordig in iedere omgeving toegepast – van kantoren, parkeergarages en verzorgingsinstellingen tot appartementen en de industrie. Connex Telecom B.V. vertaalde de IP-technologie naar een kant-en-klare oplossing voor deurtelefoon- en (nood)oproepsystemen. De systemen kunnen via het internet worden gekoppeld met bijvoorbeeld een alarmcentrale of de receptie van een bedrijf. Kostbare huurlijnen worden daarmee overbodig zodat aanzienlijk wordt bespaard op communicatiekosten.

Binnen de nieuwe IP-diensten van Connex Telecom B.V. staat een bel-, spraak- en/of cameramodule centraal. Deze worden in inbouw- of opbouwuitvoering op locatie gemonteerd. De beldrukmodule wordt via een interface gekoppeld aan de IP-omgeving (internet) via speciaal ontwikkelde software en een eventuele server voor de videobeelden. De deurtelefoon- en noodoproepcommunicatiesystemen worden geleverd in drie uitvoeringen voor de zakelijke- en de consumentenmarkt. Paradepaardjes zijn de Serie 20 en 30 – modulaire, industriële deurtelefoon oproepsysteem. De afzonderlijke modules van de serie kunnen volledig vrij worden gecombineerd, waardoor voor iedere omgeving een passende oplossing wordt geboden. Kenmerkend voor de deurtelefoonsystemen zijn de hoogwaardige elektronica en moderne softwareconcepten. Gezamenlijk waarborgen zij de hoge kwaliteitstandaard.

De toepassingsgebieden van de deurtelefoonsystemen en noodoproepsystemen zijn:

  • Bedrijfspanden
  • Kantoor verzamelgebouwen
  • Parkeergarages
  • Verzorgingsinstellingen
  • Seniorenwoningen
  • Appartementgebouwen
  • Industriële omgevingen
  • Woonhuistoepassingen

Controle van bijvoorbeeld slagbomen bij ingangen van parkeerplaatsen is met de systemen eenvoudig te realiseren. Toegangsdeurcontrole en -opening kunnen met één druk op de knop of met behulp een PIN-code worden gerealiseerd. Videotoepassingen kunnen daarbij naadloos, ook via IP, worden geïntegreerd.

Connex telecom Deurtelefoon- en NoodoproepsystemenDe bedieningsmodulen worden afgewerkt met frontplaten waarmee tot maximaal zes modulen kunnen worden afgedekt. Optioneel kunnen de frontplaten in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd. Door combinatie van meerdere frontplaten kunnen bijvoorbeeld in appartementengebouwen of bedrijfsverzamelgebouwen ook grotere hoeveelheden modulen overzichtelijk worden afgewerkt.

Om een compleet overzicht te hebben van de vele mogelijkheden kunt u de uitgebreide Benhke catalogus aanvragen of u kunt direct bestellen via een e-mailbericht en u ontvangt de catalogus per post.

Voor snelle informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *