Intercom industrie

Intercom voor snelle communicatie

Connex Telecom B.V. heeft vele intercomconcepten beschikbaar. Dit kan onder andere een eenvoudige oplossing binnen een gebouw of een fabriekshal zijn. Toepassingen van intercomnetwerken op industriële plants vragen echter een duidelijke visie en een overzichtelijke implementatie.

Connex telecom Omroep- en OntruimingssystemenIntercomnetwerken zijn vaak een toepassing of onderdeel van een omroep- of ontruimingsinstallatie waar ingeval van noodsituaties snelle communicatie is vereist. Dergelijke intercomnetwerken vragen kennis en de juiste oplossing. Connex Telecom B.V. heeft deze kennis en heeft een ruime ervaring opgedaan bij diverse projecten zoals op luchthavens, bij spoorwegen en op industriële plants.

De combinatie van intercom met ontruimingsinstallaties is een optie die in industriële omgevingen een perfecte oplossing is om in geval van dagelijkse communicatie of in noodsituaties, zowel binnen als buiten, specifieke productinvullingen kent.

De kennis en uitvoering van dergelijke (IP) netwerken is dan ook noodzakelijk om de veiligheid optimaal te kunnen garanderen.

Wilt u informatie over intercomnetwerken? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *