Klokkennet

Klokkennetten zijn exact “On Time”

Connex telecom Omroep- en OntruimingssystemenVoor omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan de tijdnauwkeurigheid en tijdsynchronisatie, levert Connex Telecom B.V. een omvangrijk pakket klokkennetsystemen.

De systemen vinden onder meer hun toepassing in het openbaar vervoer (spoorwegen, luchthavens, metro’s), energiebedrijven, ziekenhuizen, scholen en andere openbare gelegenheden, banken en verzekeringsmaatschappijen, telecommunicatie, radio- en televisiemaatschappijen en engineering bedrijven.

Connex telecom Omroep- en OntruimingssystemenTot het leveringsprogramma behoren naast elektronische en microprocessor-gestuurde klokken- en tijddistributiesystemen ook elektronische dataopslagsystemen en black-boxen alsmede mechanische precisieonderdelen. Met het klokkennetsysteem worden klokken beheerd, computers en LAN’s gesynchroniseerd, tijdinformatie geboden en elektronica tijdgestuurd geschakeld. Het klokkennetsysteem is modulair opgebouwd zodat voor iedere toepassingsomgeving een op maat gesneden oplossing kan worden geboden.

Vragen over een maatwerkoplossing? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *