Kopertechniek

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenAls specialist op het gebied van ‘New Generation Networks’ heeft Connex Telecom B.V. een naam hoog te houden. Bijvoorbeeld op het gebied van aansluittechniek voor koper-netwerken. Als één van de weinige biedt Connex Telecom B.V. een veelheid aan aansluittechnieken waarmee in iedere omgeving ‘New Generation Networks’ kunnen worden gerealiseerd.

Eén van die technieken is MS2, dat opgebouwd is rondom kant-en-klare aansluitblokken die als verdeelmodules functioneren. De modulen combineren de betrouwbaarheid van gesoldeerde aansluitingen met de efficiency van krimpsysteem.

Het resultaat? Een snelle en betrouwbare aansluiting.

 

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenBelangrijke pijlers in het Connex Telecom B.V. portfolio zijn verder de aansluittechnieken LSA, SID en STG. Maar ook voor ID3000 is Connex Telecom B.V. uw partner.

Voor welk systeem u ook kiest, dankzij het brede assortiment en de continue productinnovatie, bent u altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor uw situatie.

Heeft u vragen om uw projecten te voorzien van een uitstekende oplossing? Stuur dan een e-mail of laat u op elk moment dat u dat wenst even terugbellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *