Liftalarm

Alarmering vanuit liften is een hot item dat volop in de belangstelling staat. Connex Telecom B.V. levert een compleet pakket liftalarminstallaties. De installaties voldoen aan de strenge Europese normen en wetgeving, waaronder de EN 81.

Connex telecom Deurtelefoon- en NoodoproepsystemenHet bewezen alarmsysteem is gebaseerd op een liftalarmtelefoon die in de cabine wordt geïnstalleerd en aangesloten op het telefoonnet. Bij een noodoproep wordt door het drukken op een toets automatisch verbinding gemaakt met bijvoorbeeld de portier of een alarmcentrale. Daar wordt de herkomst van de binnenkomende noodoproep automatisch geïdentificeerd, waarna een spraak- en/of beeldverbinding wordt gemaakt en de noodoproep kan worden verwerkt. Doorverbinding naar mobiele telefoons behoort tot de standaard mogelijkheden.

Connex telecom Deurtelefoon- en NoodoproepsystemenDoor dit nieuwe liftconcept is het onnodig uitrukken van de servicediensten en overige hulpverlening tot een minimum beperkt omdat misbruik direct zichtbaar en beheersbaar is vanuit een alarmcentrale.

Heeft u vragen over het lift-concept? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *