Test- en meetapparatuur

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenLantek 7 van Ideal is de eerste kabeltester die volledig voldoet aan de Categorie 7/ISO F standaarden voor het certificeren van installaties tot 750 MHz. Cat 6 bekabelingsystemen worden inmiddels volop geïnstalleerd. De Lantek is tevens modulair aan te passen voor Cat 7 netwerken.

Het certificeren van deze systemen vergde tot nu toe een combinatie van kabeltester en netwerk-analyzer. Vanaf nu kunt u volstaan met de Lantek 7.

Lantek kabeltester heeft een dynamisch bereik van meer dan 90 dB; de nauwkeurigheid overtreft klasse III. Een volledige Categorie 7 of ISO F autotest wordt in circa 35 seconden uitgevoerd.

De Lantek 7 is voorzien van een geavanceerde gebruikersinterface en een USB-poort waarmee tests snel kunnen worden geüpload of gedownload. Als optie wordt een compact-flash geheugen meegeleverd. De ingebouwde TDR leent zich voor koper en glasvezel. Naast de Lantek 7 is een volledige productlijn beschikbaar.

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenNaast de Lantek 7 beschikt Connex Telecom over een scala aan meetapparatuur, welke geschikt zijn voor het testen en meten van diverse netwerken.

Voor verdere informatie kunt u reageren via een e-mailbericht.

2 antwoorden
 1. Buford
  Buford zegt:

  An interesting discussion
  is definitely worth comment. I believe that you need to write more about this issue,
  it might not be a taboo matter but generally folks don’t talk about
  such subjects. To the next!
  All the best!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.