UPS Systemen

Emerson Network Power UPS systemen een klasse apart

Wist u dat stroomstoringen jaarlijks gemiddeld per bedrijf voor zo’n 600 euro aan schade zorgen? Waarschijnlijk staat u er niet vaak bij stil, maar nagenoeg iedere installaties die u aflevert, is voor uw klant zó belangrijk dat uitval als gevolg van voedingsproblemen zoveel mogelijk moeten worden voorkomen. Connex kan u daarbij helpen! Als officieel distributeur van Emerson Network Power biedt Connex Telecom u een breed pakket aan UPS-systemen tot een vermogen van 10 kVA. Onnodige opstarttijden en downtime van servers en apparatuur als gevolg van voedingsproblemen worden met deze systemen voorkomen. Bekende namen als Liebert maken deel uit van het programma dat zich leent voor de ICT- en telecomsector, gezondheidszorg en industrie. Belangrijke toepassingsomgevingen zijn computerruimten, centrales en andere omgevingen waar de werking van bedrijfskritische applicaties moet worden gewaarborgd.

UPS systeem GXT2

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerkenMet de Liebert GXT2 brengt Connex Telecom een nieuw 1- en 3-fase UPS-systeem dat apparatuur en systemen in computerruimten, centrales en andere bedrijfskritische applicaties beschermt tegen spanningsdalingen, stroom- of spanningspulsen, uitval, frequentieschommelingen en golfvormverstoringen. Belangrijke toepassingsgebieden zijn de ICT- en telecomsector, gezondheidszorg en industrie. Het UPS-systeem is leverbaar in uitvoeringen met vermogens van 700, 1000, 1500, 2000, 3000, 4500 en 6000 VA.

De GXT2 is ontworpen om de gebruiker een maximale beschikbaarheid van apparatuur en systemen te bieden. Het UPS-systeem fungeert als online vermogensbron, die onafhankelijk van de kwaliteit van het inkomend vermogen een pure sinusvormige output genereert. Standaard biedt het systeem bescherming tegen vermogenspulsen en transiënten, EMI- en RFI-storing, spanningsdalingen, harmonischen, uitval en vermogensfactor gecorrigeerde belastingen. Tot de standaardfunctionaliteiten van het UPS-systeem behoren verder frequentieomvorming, onbeperkte aansluitmogelijkheden voor batterijen en een automatische interne bypass die de voeding naar kritische apparatuur tijdens problemen of onderhoud garandeert.

De Liebert GXT2 is niet gevoelig voor wisselende vermogensinput, variërende output van standby generatoren, harmonischen of het volledig ontbreken van vermogen. Het vermogen wordt rechtstreeks geboden door de interne batterijen.

De GXT2 laat zich eenvoudig installeren, ingebruiknemen en bedienen. Op het frontpaneel worden de systeemstatus, de belastingsniveaus, de resterende batterijtijd en alarmmeldingen gepresenteerd. Naast het gebruik als vrijstaande module kan de GXT2 ook ruimtebesparend worden opgenomen in een schakelkast of serverrack.

Het nieuwe UPS-systeem van Connex Telecom wordt geleverd met een Windows-gebaseerd softwareprogramma waarmee verschillende parameters kunnen worden ingesteld. Op deze manier kan het UPS-systeem volledig aan de wensen en eisen van de gebruiker worden aangepast.

De GXT2 biedt een groot aantal communicatiemogelijkheden ten behoeve van monitoring en besturing. Zo biedt de Intellislot SNMP/Web-kaart mogelijkheden voor SNMP- en webcommunicatie, waardoor de GXT2 via het netwerk kan worden bewaakt en bestuurd. Een USB-adapterkaart biedt daarnaast een USB-interfacepoort voor gebruik in combinatie met Microsoft Windows 2000 en XP Power Management. Inbegrepen bij de kaart is een circa 2 meter lange USB-kabel. Verder biedt de Multiport4-kaart de mogelijkheid om de UPS contactsignalen te scheiden in vier geïsoleerde sets afsluitsignalen, waardoor gelijktijdig de MultiLink Shutdown software op vier servers kan worden aangesproken. Deze software sluit het besturingssysteem van computers automatisch en ordentelijk af wanneer de capaciteit van de UPS-batterij te laag is. Op deze manier wordt informatie op computers of netwerken optimaal beschermd tegen de gevolgen van spanningsuitval.

Connex telecom Data- en Telecommunicatie netwerken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *